CPC SERİSİ

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Zincirli palet konveyörü, bireysel paletlerin hareketini iletmek için kullanılan önceden yüklenmiş bir Endüstriyel zincir sistemine sahiptir.

CPC konveyörlerinin ana gövde yapısı, müşterilerin fikstürlerinin ve bileşenlerinin “T” yuvaları aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde bağlanmasını sağlamak için CDS tarafından özel olarak tasarlanmış özel dökme alüminyum profillerden yapılmıştır.

Alüminyum alaşımlı bağlantılar/paletler anotlanmıştır ve kendinden yağlamalı yatak yüzeyi malzemesinden yapılmış düşük sürtünmeli hassas kılavuz yolları arasında kayar.

CPC konveyörü, uygulama gereksinimlerine bağlı olarak farklı sürücü paketleri kullanılarak kontrol edilebilir. En iyi programlama esnekliği için servo tahrikli ve ayrıca en yüksek konumlandırma doğruluğu ve en basit sürücü ve kontrol kurulumu için bir CDS  indeksleyici ile tahrik edilen kam indeksleyici olabilir. Bu farklı sürücü seçenekleri, endüstriyel otomasyon için en yaygın gereksinimleri karşılar. CPC serisi konveyörler hem dikey hem de yatay her türlü çalışma pozisyonunda çalışabilir ve performans gösterebilir.

CPC, parça konumlandırma için iyi bir “orta” doğruluk düzeyi gerektiren daha hafif  endeksleme ve transfer uygulamaları için tasarlanmıştır. Dolum, parçaların muayenesi, montaj ve test vb. işlemler için idealdir.

CPC serisi konveyörler isteğe göre kare ve dikdörtgen gibi farklı şekillerde konfigüre edilebilir.